Shoppingbag is leeg

Disclaimer

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van 2Hot2Have. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van 2Hot2Have.

De op deze website getoonde informatie wordt door 2Hot2Have met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. 2Hot2Have aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade welke ontstaat door gebruikmaking van de op deze website verstrekte informatie.
 
De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. 2Hot2Have behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

2Hot2Have is niet aansprakelijk voor de inhoud van de sites van derden welke gelinkt zijn met de website van 2Hot2Have. De afbeeldingen, teksten en de overige grafische vormgeving van onze website is auteursrechtelijk beschermd. Het is derhalve niet toegestaan om, zonder toestemming van 2Hot2Have (onderdelen van) de website te kopiëren, openbaar te maken en/of wijzigingen op de website aan te brengen.
 
2Hot2Have aanvaardt geen aansprakelijkheid in geval van storingen of onderbrekingen bij het gebruik van de website of de verzending van berichten.
Voor klachten en/of opmerkingen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .