Shoppingbag is leeg

Levering binnen Nederland

Alle artikelen op deze site kun je rechtstreeks bestellen. je kunt zelf de artikelen bekijken door te klikken op de foto's . Als er een bestelling op de website is geplaatst, heb je zelf de mogelijkheid om de wijze van verzending te kiezen. Portokosten voor het retoursturen van artikelen komen voor rekening van de afzender/koper. 2Hot2Have kan niet aansprakelijk worden gesteld voor evt. zoekraken van pakketten tijdens het vervoer. 

Bij pakketten met een gewicht tot 500 gram  is binnen Nederland de mogelijkheid om te kiezen voor:

1. Normale brievenbuspost , kosten 1,60 euro. Voordeel is hiervan dat je niet thuis hoeft te blijven voor de pakketpost. Nadeel pakket is niet te traceren. Als je voor deze optie kiest is dit voor eigen risico m.b.t. eventueel kwijtraken het pakket .

2: Pakketdienst van Post NL. De verzendkosten binnen Nederland voor pakketten bedragen € 6,50 . Ik adviseer altijd voor pakketdienst te kiezen omdat de zending te traceren is.

2Hot2Have verzendt alle bestellingen uiterlijk binnen 2 werkdag na ontvangst van betaling. De verzending gebeurt via Post NL naar het bij de bestelling aangegeven postadres.   Mochten wij om een bepaalde reden hiervan afwijken, dan ontvangt de koper een e-mail  of telefoontje hierover.

Niet thuis? 

Post NL biedt de bestelling tweemaal aan op je bezorgadres. Indien je ook de tweede keer niet thuis bent om je bestelling in ontvangst te nemen, wordt het pakket afgeleverd bij het dichtsbijzijnde postkantoor. Daar kun je het afhalen op vertoon van je legitimatie bewijs.

Let op: 2Hot2Have is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van poststukken.

 

 

Levering Buitenland

 

Dit is mogelijk. Stuurt u een email naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met uw verzoek en ik bekijk wat de mogelijkheden, kosten e.d. zijn.