Shoppingbag is leeg

 

Mijn naam is Esther Segboer oprichtster en creatieve brein achter 2Hot2Have Jewels. Als creatieveling en moeder van 2 geweldige draken probeer ik me altijd subtiel sophisticated te onderscheiden. Zoals iedere vrouw houd ik van mooie, hippe & originele maar betaalbare producten. De met goud vergulde sieraden uit mijn collectie sluiten daar uitstekend bij aan. De stijl van de sieraden kun je omschrijven als Toscane-Chique!

Ik ben 2Hot2Have gestart omdat ik 2 jaar geleden terug kwam van zomervakantie met een leuke, hippe set vergulde oorbellen met bijpassende ring. Iedereen riep enthousiast : "waar heb je die gave sieraden gekocht, die wil ik ook." Zelfs in winkels en op straat werd ik aangesproken door enthousiaste dames! Vanaf dat moment werd het voor mij steeds duidelijker, hier moet ik iets mee gaan doen.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben op zoek gegaan naar de fabrikant van de sieraden. Dat was lang niet eenvoudig want ik had geen enkel aanknopingspunt. Na 3 maanden het internet doorspitten en ploegen heb ik de fabrikant opgespoord. Inmiddels ben ik diverse keren in Italie geweest om mijn sample collectie samen te stellen samen met de fabrikant.

2Hot2Have bestaat nu 3 jaar en is een jong, enthousiast bedrijf wat gelooft in haar product! Er staan een aantal mooie ontwikkelingen op stapel in 2015 dus houdt Facebook, Twitter, Pinterest en Istagram in de gaten. 

 

Eenvoud, rust, kwaliteit en originaliteit staat voor 2Hot2Have - Het streven is om origineel en tijdloos te zijn en te blijven!